16/04/2011

Agnese: Lai uzgatavotu vakariņas kā restorānā, nemaz nevajag daudz. Tikai izdomu un nedaudz piepūles, lai to realizētu. Kopš ieviesu normālu galdu virtuvē, ēdienreizes ir ieguvušas nozīmību un no turienes pat uzplaukusi vēlme tās padarīt īpašas. Šovakar taizemiešu virtuve - bambusa dzinumi, dārzeņi, melnās ķīniešu sēnes un garneles kokosriekstu piena, ingvera & kajenas piparu mērcē un, jā, vēl olu nūdeles mazliet. Puķes uz galda un svece, un piestāvīgas galda sedziņas, balti ala asian style šķīvji un irbulīši pilnīgai Taizemes noskaņai. Nākamreiz nofotografēšu. Vēlreiz pārliecinos - cilvēka lielākais ienaidnieks ir slinkums (it sevišķi prāta kūtruma formātā). Rosīgums palīdz ikdienu padarīt brīnumainu. Rosieties, rosieties, rosieties - sapņojiet un realizējiet savas idejas, cilvēki!

Marta: Labi,ka ir tādas dienas, kad nekas nav ieplānots

Gerda: Kolēģu sazvērestība- lai jau es beidzot izguļos. Nogulēju 11 stundas, neviens mani nemodināja.

Nav komentāru: